Στέφανος Κασσελάκης: Με τον σύντροφό του στο γυμναστήριο – Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Με τον σύντροφό του στο γυμναστήριο – Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν (video)

Συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί το κυνηγητό των δημοσιογράφων στον Στέφανο Κασσελάκη, ακολουθώντας τον στην καφετέρια όπου συνηθίζει κάθε πρωί να παίρνει τον καφέ του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φορώντας φανελάκι γυμναστηρίου και συνοδευόμενος από τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, κατέβηκαν από το σπίτι τους και πήγαν στο καφέ, με τους δημοσιογράφους να τον ακολουθούν στο εσωτερικό του.

Κασσελάκης: Είναι η εταιρεία των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους

«Είναι ιδιωτικός χώρος. Το πεζοδρόμιο είναι δημόσιος χώρος. Υπάρχουν μερικά όρια, με κάθε σεβασμό» ανέφερε ο Στέφανος Κασελάκης. Ωστόσο, τα συνεργεία και οι δημοσιογράφοι επέμεναν για να του αποσπάσουν μια δήλωση, με τον ίδιο να απαντά σε έντονο ύφος: «Μη με βάζετε να τα πω τρεις φορές. Είναι η εταιρεία των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους».

Οι δημοσιογράφοι τον ακολούθησαν και κατά τη γυμναστική του, το περπάτημα-τρέξιμο που ήθελε να κάνει στη γειτονιά, με τον κ. Κασσελάκη να απαντά: «Με κάθε σεβασμό και ειλικρίνεια, καλύψτε το ρεπορτάζ από χθες με την Καρδίτσα και τη Μεταμόρφωση». Ωστόσο, αρκέστηκε να πει ότι στο γυμναστήριο κάνει «βάρη», ενώ στην ερώτηση δημοσιογράφου αν «έχει πολλά βάρη η πολιτική», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε «είδες; Είσαι και ποιητής».

Ερωτηθείς να σχολιάσει το βίντεο της Εφης Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης απέφυγε να απαντήσει και είπε, απλώς, «καλή ημέρα να έχετε».

Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έπαιξαν τα πλάνα που ποστάρει -όπως είπαν- ο γυμναστής του Στέφανου Κασσελάκη από την προπόνησή του με τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr