ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη SABO SA ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Το συζήτησε ο Γιάννης Γεροντίτης με τον πρόεδρο της Ευβοϊκής εταιρείας, Δημήτρη Κοίλιαρη
Στη SABO SA ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Την SABO SA επισκέφτηκε ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Γεροντίτης συνοδευόμενος από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Δημήτρη Κατσίκα. Τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου υποδέχθηκε και ξενάγησε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Βασιλικό Ευβοίας, ο Πρόεδρος αυτής, Δημήτρης Κοίλιαρης.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε έναν από τους σημαντικότερους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έλαβε χώρα μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση τόσο για την συνολική δραστηριοποίηση της εταιρείας σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς όσο και για την δυναμική πορεία της στον τομέα του περιβάλλοντος και στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ελληνικό αλλά και διεθνές οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

 

Με την επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ο Φορέας ξεκινά έναν προσανατολισμένο κύκλο επαφών με τις κυριότερες παραγωγικές μονάδες του Ν. Ευβοίας, στοχεύοντας στην ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων, στο πλαίσιο του ρόλου του ως εκπρόσωπος των τοπικών επιχειρήσεων και ενόψει του νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος όπως αυτό φαίνεται να διαμορφώνεται με τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις, αλλά και με τα όποια προβλεπόμενα ή απρόοπτα προβλήματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ