Στο Αυτόφωρο 52χρονος μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι την χτύπησε με ξύλινη κουτάλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο 52χρονος μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι την χτύπησε με ξύλινη κουτάλα

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε 52χρονος πατέρας μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι την χτύπησε με μια ξύλινη κουτάλα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνέβη στις 10 Δεκεμβρίου σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου. Η 14χρονη μαθήτρια σχόλασε από το σχολείο της και αντί να επιστρέψει στο σπίτι της πήγε βόλτα με μια φίλη της. Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ εμφανίστηκε στο σπίτι της και δέχθηκε, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, βίαιη συμπεριφορά από τον πατέρα της, ο οποίος φέρεται να τη χτύπησε με μια ξύλινη κουτάλα στα πόδια και στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η 14χρονη έφυγε από το σπίτι και με τα πόδια, διανύοντας μεγάλη απόσταση, πήγε σε φιλικό της σπίτι, όπου αφηγήθηκε το περιστατικό και ακολούθως ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Ο 52χρονος Άγγλος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, ωστόσο, στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη κόρη του στον χώρο της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr