ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Γηροκομείο Στυλίδας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, υποδέχτηκε εγκάρδια τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές
Στο Γηροκομείο Στυλίδας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των Εορτών του Πάσχα, πραγματοποιούν δράσειςκοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν σήμερα (30-04-2021) το μεσημέρι τοΕκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδας «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων», της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και προσέφεραν τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκηςκαι καθαριότητας, τα οποία συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, υποδέχτηκεεγκάρδια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά του αστυνομικού προσωπικούκαι ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, ειρήνη και αγάπη.

Κατά τη διάρκεια της προσφοράς των αγαθών, παρευρέθη και η Δήμαρχος Στυλίδας, κα Βιργινία Στεργίου, η οποία ευχήθηκε στο αστυνομικό προσωπικό καλή Ανάσταση.

Η Ελληνική Αστυνομία, αυτές τις Άγιες Ημέρες, παράλληλα με τον καθημερινό και επίμονο αγώνα για την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας, προσπαθεί να σταθεί, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης καιαλληλεγγύης, δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.      

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και αύριο (01-05-2021), με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σπερχειάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ