Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διρφύων Μεσσαπίων, Γαλάνης, Δάσκος, Δούνας, Μπενιάτα, Ψαθάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διρφύων Μεσσαπίων, Γαλάνης, Δάσκος, Δούνας, Μπενιάτα, Ψαθάς

Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διρφύων Μεσσαπίων

Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διρφύων Μεσσαπίων βρέθηκε σήμερα ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας

Ο Γρηγόρης Δάσκος αμέσως μετά την επίσκεψη δήλωσε: «Με την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Στ. Ελλάδας κα Ελ. Μπενιάτα, τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κ. Κ. Γαλάνη , τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γ. Ψαθά και τον Δ/ντή Δ.Ε. Εύβοιας κ. Κ. Δούνα επισκεφθήκαμε σήμερα 3/6/21, τις εγκαταστάσεις του ιδρυθέντος από το το 2016 Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διρφύων Μεσσαπίων, την εντυπωσιακή αναπαλαιωμένη βίλα Κριεζώτου στην Τριάδα και το ομώνυμο Δημοτικό Σχολείο.

Εξετάστηκαν οι κτιριακές υποδομές και οι δυνατότητες λειτουργίας του ΚΠΕ Διρφύων το οποίο βρίσκεται μέσα σε εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον στους πρόποδες του όρους Δίρφυς καθώς και η λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων. Εκφράστηκε επίσης η αμέριστη υποστήριξη και το ενδιαφέρον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη λειτουργία του. Στα πλαίσια του νέου νόμου για την λειτουργία των Κ.Π.Ε. θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να στελεχωθεί και να αρχίσει να λειτουργεί προς όφελος των μαθητών αλλά και της τοπικής ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr