Στο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, καθώς και την κινητοποίησή τους  την Παρασκευή  29/7/2022 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και ώρα  10:00π.μ .

Παράλληλα στην ανακοίνωσή του επισυνάπτει το κείμενο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ TON ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΗ 2022 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 10ΠΜ

Συνεχίζουμε έμπρακτα να βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα τους και καλούμε όλα τα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας να ενημερώσουν τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες ώστε να δυναμώσουμε το Συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την Παρασκευή 29 Ιούλη, στην πλατεία Συντάγματος στις 10πμ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ,

ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει την εγκληματική πολιτική ενάντια στους εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ. Οι εργαζόμενοι και όλοι εμείς που είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, την τελευταία κουβέντα δεν την έχουμε πει.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022:

  • 15 το πρωί από το Δημαρχείο Ψαχνών,
  • 30 το πρωί από την πλατεία της Αρτάκης και
  • 00 το πρωί από τον Βούρκο, Χαλκίδα

Συμμετοχές μπορούν να δηλώνονται στο τηλέφωνο: 22210 20808 – Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας και στο  6937056591 & 6996903941».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr