Survivor: Νέος έρωτας στο παιχνίδι – Δείτε με ποια παίκτρια έρχεται κοντά ο Σάκης Κατσούλης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor: Νέος έρωτας στο παιχνίδι – Δείτε με ποια παίκτρια έρχεται κοντά ο Σάκης Κατσούλης

Απόψε, Κυριακή (28/03), θα παρακολουθήσουμε στον ΣΚΑΙ το πολυαναμενόμενο πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων του "Survivor 4", σε ένα επεισόδιο που θα τα έχει όλα: χορό, τραγούδι, γέλιο, μουσική, φαγητό και θετικά vibes.

Οι παίκτες του Survivor 4 ετοιμάζονται για το πάρτι της ένωσης και κυριολεκτικά μεταμορφώνονται.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε παρακολουθούμε τις αντιδράσεις των ενθουσιασμένων παικτών μετά το πρώτο τους… μπάνιο ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Νικολέττα Μαυρίδη,την χορεύτρια του ριάλιτι επιβίωσης να έρχεται κοντά με τον Σάκη Κατσούλη, μετά την ένωση, καθώς τον βλέπει με… άλλο μάτι.

Μάλιστα από το πάρτι της Ένωσης που θα δούμε σε λίγες ώρες, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα δούμε τα δύο παιδιά να έρχονται κοντά! Ο Σάκης θα προσεγγίσει την Νικολέτα και εκείνη θα γοητευτεί από τον παίκτη της των μπλε!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, για τους οποίους έχει γίνει μεγάλος ντόρος.

Σίγουρα, αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, αναμένεται να αλλάξουν εκ νέου οι ισορροπίες στο παιχνίδι.

Το highlight της βραδιάς θα είναι η μεγάλη συναυλία με εκλεκτό προσκεκλημένο τον διάσημο Αμερικανό τραγουδιστή Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος θα ξεσηκώσει με τις μουσικές του τους παίκτες του ελληνικού, του τουρκικού και του ρουμανικού “Survivor”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr