Survivor Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις – Τέλος ο Τζέιμς Καφετζής, υπ’ ατμόν και ο Μπάρτζης…
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις – Τέλος ο Τζέιμς Καφετζής, υπ’ ατμόν και ο Μπάρτζης…

Τέλος ο Τζέιμς Καφετζής, υπ' ατμόν και ο Μπάρτζης...

Survivor spoiler: Ηχηρό πλήγμα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και το Survivor από την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι…

Ουσιαστικά, όμως, πρόκειται για διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών στην απόφαση του Τούρκου παραγωγού και του ΣΚΑΙ να παραταθεί η διάρκεια του παιχνιδιού μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές μας ο Τζέιμς και ο Νίκος Μάρτιος ζήτησαν από την παραγωγή βελτίωση των απολαβών τους για τις επιπλέον εβδομάδες διάρκειας του παιχνιδιού, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Ατζούν, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς να απειλήσει με αποχώρηση.

Ο Τούρκος παραγωγός φέρεται να έγινε έξαλλος και να έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Τζέιμς, ο οποίος είναι ήδη εκτός παιχνιδιού.

Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστει είναι αν θα τον ακολουθήσει και ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος επίσης θέλει να αποχωρήσει, με την παραγωγή να έχει πέσει πάνω του για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη.

Πηγή: dokari.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr