Συγκίνησε το Πανελλήνιο ηλικιωμένη αγρότισσα: Έκανε δωρεά ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνησε το Πανελλήνιο ηλικιωμένη αγρότισσα: Έκανε δωρεά ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου

Ένα ασθενοφόρο τελευταίας τεχνολογίας με υπερσύγχρονα μηχανήματα αξίας 67 χιλιάδων ευρώ δώρισε μια ηλικιωμένη στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Από το υστέρημά της δώρισε στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου ένα ασθενοφόρο η κα Αθηνά Παπαχρήστου, το οποίο παραλήφθηκε σήμερα παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, αξίας 65.000 ευρώ.

H ίδια δήλωσε ότι είχε κουραστεί κάθε φορά να περιμένει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στα νοσοκομεία της Πάτρας οπότε κάποια στιγμή αποφάσισε να αγοράσει ένα με το υστέρημα της για να το θέσει στην υπηρεσία των συμπολιτών της.

Το προσωπικό βίωμα και η ταλαιπωρία της κ. Παπαχρήστου την οδήγησε στο να προσφέρει τις οικονομίες μιας ζωής για να ενισχυθεί το ΕΚΑΒ στην περιοχή της σύμφωνα messolonghinews.gr.

Η δωρήτρια κυρία χρειάστηκε πολλές φορές να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί ασθενοφόρο.

Οι κόποι δουλειάς χρόνων μετατράπηκαν στο όχημα που θα καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας καθώς η δωρήτρια έθεσε όρο να μεταφέρει ασθενείς του νοσοκομείου του Μεσολογγίου αλλά και να περνά έξω από το σπίτι της, να χτυπά τη σειρήνα!

Έτσι με το κομπόδεμά της η ηλικιωμένη αγρότισσα Αθηνά Παπαχρήστου αγόρασε και δώρισε ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr