«Συγκλονισμένη» η Αγγελική Νικολούλη: «Δεν το χωράει ανθρώπινος νους»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συγκλονισμένη» η Αγγελική Νικολούλη: «Δεν το χωράει ανθρώπινος νους»

Με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (4/3).

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος ενός ζευγαριού και των δύο παιδιών τους στην Ανδραβίδα. Μετά από συντονισμένη δράση της αστυνομίας, ο καταζητούμενος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στην Πάτρα.

Η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, λέγοντας ξεκινώντας την εκπομπή, «Καλησπέρα, Μουδιασμένη κυριολεκτικά φίλοι μου, η κοινή γνώμη. Παρακολουθεί και προσπαθεί να εξηγήσει την έξαρση της εγκληματικότητας που έχει θύματα και πολλά παιδιά. Αναφέρομαι και στο φονικό εκεί στην Ανδραβίδα. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε, ξεκλήρισαν μια ολόκληρη οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του.

Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ο επονομαζόμενος και ως μακελάρης της Ανδραβίδας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr