Συγκλονίζει φίλη του μοντέλου που βρέθηκε νεκρή: «Η μαμά της μου είπε να της δώσω το τελευταίο φιλί»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει φίλη του μοντέλου που βρέθηκε νεκρή: «Η μαμά της μου είπε να της δώσω το τελευταίο φιλί»

Ανατριχιαστική είναι η δήλωση φίλης του μοντέλου που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της για αυτό που της ζήτηση η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας
Τελέστηκε η κηδεία του μοντέλου που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με συγγενείς και φίλοι να συγκεντρώνονται για το ύστατο χαίρε.

Συγκλονίζει η δήλωση οικογενειακής φίλης της 43χρονης που είπε συντετριμμένη «Με πήρε η μαμά της και μου είπε να πας να της δώσεις το τελευταίο φιλί».

Η φίλη του μοντέλου και της μητέρας του μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha φανερά συγκινημένη: «Η μητέρα της μου είπε “να της πεις το τελευταίο αντίο, δεν μπορώ να έρθω”».

«Η οικογένεια ξεκληρίστηκε, πήρε την κάτω βόλτα. Υπήρχαν κάποια ψυχολογικά προβλήματα», πρόσθεσε η φίλη της οικογένειας εξηγώντας πως χάθηκε ο παππούς, ο θείος και ο αδερφός του μοντέλου ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Το μόνο στήριγμα ήταν η μανούλα της. Δυστυχώς είναι πολύ βαριά στο νοσοκομείο. Μπορεί αύριο να μην ζει, για τέτοια κατάσταση μιλάμε. Ήταν ένα παιδί που δεν πείραζε κανένα, ήταν γελαστή» τόνισε.

Η γυναίκα μιλώντας για το μοντέλο είπε ότι είχε παραιτηθεί από την ζωή. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι πήγαινε έξω από το σπίτι, άφηνε μπολάκια με φαγητό, τα οποία το μοντέλο δεν έπαιρνε καν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr