Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας: «Φέυγοντας έδωσε ζωή»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας: «Φέυγοντας έδωσε ζωή»

Συγκινεί για ακόμη μία φορά η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας που έπεσε θύμα τροχαίου

Συγκλονίζουν για άλλη μία φορά τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης Έμμας, που έφυγε από τη ζωή βρίσκοντας τραγικό θάνατο στην άσφαλτο όταν εγκαταλείφθηκε από οδηγό που την χτύπησε σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

«Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας» δήλωσε η μητέρα της 21χρονης στον ΣΚΑΪ.

Η κα. Κέλλυ Καμπάκη μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» για την απόφαση που πήρε μαζί με τον σύζυγό της να δωρίσουν τα όργανά της κόρης τους σε άλλους ανθρώπους χαρίζοντας ζωή. «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν αυτό. Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας. Ποτέ δεν φανταζόμασταν όλο αυτό που θα επακολουθούσε», συνέχισε συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε καν για τα ποσοστά δωρεάς οργάνων στη χώρα, εμείς κάναμε αυτό που θεωρήσαμε καθήκον μετά την επιθυμία του παιδιού μας».

Μάλιστα από την ημέρα που δώρισαν τα όργανα της 21χρονης φοιτήτριας ξεκίνησε ένα κύμα δωρεάς οργάνων με περισσότερους από 3.000 ανθρώπους να εκδηλώνουν ότι ενδιαφέρονται να γίνουν δωρητές οργάνων.

Η μητέρα της Έμμας, συναισθηματικά φορτισμένη είπε για την κόρη της: «Η Έμμα ήταν πολύ ζωντανό παιδί, επέλεγε τη ζωή. Φεύγοντας έδωσε ζωή»,ενώ όταν ερωτήθηκε πώς περνούν οι μέρες χωρίς την κόρη της είπε: «Είναι ένας εφιάλτης δίχως τέλος. Βγάζουμε μέρα τη μέρα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr