Συκοπαραγωγοί Εύβοια: Ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές του 2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συκοπαραγωγοί Εύβοια: Ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές του 2021

Χωρίς καμία ενημέρωση ακόμα περιμένουν τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις οι συκοπαραγωγοί στην Εύβοια που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται με τις πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021

Χωρίς καμία ενημέρωση ακόμα περιμένουν τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις οι συκοπαραγωγοί στην Εύβοια που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται με τις πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021.

Από υπόσχεση σε υπόσχεση κι από ανακοίνωση σε ανακοίνωση πηγαίνει το θέμα των αποζημιώσεων της πυρκαγιάς του 21 για τους συκοπαραγωγούς με νέες ημερομηνίες πληρωμών να ανακοινώνονται σχεδόν κάθε μήνα.

Ανακοίνωση με ημερομηνία Αυγούστου ανέφερε ότι οι αποζημιώσεις θα πιστώνονταν στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός Σεπτεμβρίου, ωστόσο έχει ήδη μπει ο Οκτώβριος και τα χρήματα άφαντα.

Οπώς αναφέρουν συκοπαραγωγοί, η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική γιατί έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και μετά και τη νέα καταστροφή με τις κακοκαιρίες τα πράγματα δεν είναι ελπιδοφόρα.

Μιλάμε για μία πρωτοφανή κατάσταση για τον Ταξιάρχη Εύβοιας που βασίζεται στο σύκο και την καλλιέργειά του καθώς από την παραγωγή στηρίζεται ολόκληρη η τοπική οικονομία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr