Σύλλογος Χαραυγής Χαλκίδας: «Μέχρι να σταματήσει η κοροϊδία της δημόσιας αρχής δεν θα πληρώνουμε δημοτικά τέλη και νερό»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Χαραυγής Χαλκίδας: «Μέχρι να σταματήσει η κοροϊδία της δημόσιας αρχής δεν θα πληρώνουμε δημοτικά τέλη και νερό»

Στα κάγκελα οι κάτοικοι της Χαραυγής Χαλκίδας με τη μόλυνση

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαραυγής προχώρησε στην παρακάτω απόφαση για όλα όσα συμβαίνουν στον οικισμό.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που εξέδωσε αποφάσισε τα εξής:

«Μετά από πολλές πιέσεις που δέχτηκε ο Σύλλογος Χαραυγής εξαιτίας των αμέτρητων παρανομιών που γίνονται σε βάρος των κατοίκων, της διαρκούς μόλυνσης του περιβάλλοντος και πάνω από όλα της αδιαφορίας της Δημόσιας Αρχής να επιτελέσει το έργο της και να τηρήσει τον νόμο αποφασίστηκε ομόφωνα ότι οι κάτοικοι της Χαραυγής δεν θα ξαναπληρώσουν δημοτικά τέλη και νερό μέχρι να δοθεί πραγματική λύση στα προβλήματα τους και όχι ψευδείς υποσχέσεις και όρκους όπως τα τελευταία 2 χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση τους Συλλόγου.

Κάτοικοι της Χαραυγής καταγγέλουν την κατάσταση με τους Ρομά στο evima.gr

Συγκεκριμένα με email που απέστειλαν στο evima.gr αναφέρουν τα εξής: «Η κατάσταση με τους Ρομά όσο πάει και χειροτερεύει παρά τς υποσχέσεις της δημοτικής αρχής.  Δεν αντέχουμε άλλο και ετοιμαζόμαστε για κινητοποιήσεις. 1,5 χρόνο ψέματα και υπεκφυγές…τέλος η κοροϊδία», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr