Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ευβοίας: Γενική Συνέλευση στις 20 Φεβρουαρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ευβοίας: Γενική Συνέλευση στις 20 Φεβρουαρίου

Σε δια ζώσης Γενική Συνέλευση των μελών του καλεί ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ευβοίας, στις 20 Φεβρουαρίου με ανακοίνωσή του. 

Σε δια ζώσης Γενική Συνέλευση των μελών του καλεί ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ευβοίας, στις 20 Φεβρουαρίου με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σε εφαρμογή του Ν. 1301/82 περί « Ενώσεων Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξ/κών των ΕνόπλωνΔυνάμεων » και του νόμου 3468/2008 που τον τροποποίησε , της υπ’ αριθμ. Φ.900/6/160108 υπουργικήςαποφάσεως – ΦΕΚ 1615 τ. Β, που τροποποιήθηκε με τη υπ’αρίθμ Φ.959 α/01/5616/Σ.864 υπουργική απόφαση – ΦΕΚ Β’ 333/2022 , του υπ. Αριθμ. 9/2022 εγγράφου της ΑΠΟΕΑ – και της υπ’ αριθμ. 1/2022αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Ευβοίας ,

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ευβοίας σε δια ζώσης γενική συνέλευση , με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την περίοδο διεξαγωγής των εκλογών , την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Χαλκίδος – Σχολή Πεζικού

Με Θέματα:

  1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  2. ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  3. ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΠΟΕΑ

Έναρξη ψηφοφορίας η ενδεκάτη και μισή (11:30 ) αφού διαπιστωθεί από την Εφορευτική Επιτροπή ότιυπάρχει απαρτία ήτοι 1/3 των εγγεγραμμένων και ταμειακώς εντάξει μελών.  Πέρας ψηφοφορίας στις μία καιμισή (13:30 ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση και η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθούν την επομένηΚυριακή 27 Φεβρουαρίου , την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη που           είναι                γραμμένα           στα      Μητρώα                του              ΣΕΑΝ      Ευβοίας                ενώ δικαίωμαυποβολής υποψηφιότητας          έχουν              τα           εγγεγραμμένα           &     ταμειακώς εντάξει (κατά τηντελευταία τετραετία)           μέλη , που         θα υποβάλουν                     μέχρι την                Παρασκευή      18     Φεβρουαρίου       2022 αίτηση   / δήλωση υποψηφιότητας,    με        την      οποία  να           δηλώνεται                 ότι     ο       υποψήφιος       δεν στερείται της ελεύθερης διαχειρίσεως της περιουσίας τουκαι δεν   καταδικάστηκε   σε ποινή που να συνεπάγεται τις από τα άρθρα 59 – 65 του Π.Κ. στερήσεις καιικανότητες. Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στα γραφεία του Συνδέσμου , Αγγ. Γοβιού   22

, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου από 19:00 – 20:00.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που οφείλουν συνδρομές, δικαιολογητικά εγγραφής, τις ίδιεςημέρες και ώρες να προσέρχονται στα γραφεία για κατάθεση των και πληρωμή συνδρομών. Επίσης τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν καταθέσει την συνδρομή στην Τράπεζα Πειραιώς το διάστημα 30-6-21 έως και 3-2-22 όπως αποστείλουν αντίγραφο στο e.mail : [email protected] η να μας το προσκομίσουν».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr