Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας: Το τελευταίο sms στο κινητό του συντρόφου της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας: Το τελευταίο sms στο κινητό του συντρόφου της

Ημέρες αγωνίας ζει η οικογένεια της 41χρονης Γεωργίας, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την Πρωτοχρονιά στην Καλαμαριά.

Η γυναίκα από την Θεσσαλονίκη, η οποία είναι έγκυος, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από εκείνη την ημέρα και οι δικοί της άνθρωποι κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει.

Από τα έως τώρα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει γνωστό πως η εξαφάνισή της δηλώθηκε την Τρίτη στην αστυνομία και την Πέμπτη εκδόθηκε και το Missing Alert. Η υπόθεση της εξαφάνισης της 41χρονης περιπλέκεται καθώς είχε αφήσει δύο μηνύματα, ένα στη μητέρα της και ένα στον σύντροφό της, από τον οποίο πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ.

Η Γεωργία, μητέρα ενός 13χρονου αγοριού, άλλαξε χρονιά με τον σύντροφό της στην Καλαμαριά και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Οι έρευνες της αστυνομίας και το κινητό του συντρόφου

Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και κατέσχεσε το κινητό του τηλέφωνο. Πέραν της ευρύτερης περιοχής, οι αρχές ερευνούν και τις επικοινωνίες της 41χρονης, γι’ αυτό έγινε άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ο σύντροφος της Γεωργίας ανέφερε: «Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης

Η εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” έφερε στην δημοσιότητα το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 41χρονη στον σύντροφο της. Σε αυτό έγραψε: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

«Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό», λέει ο αδερφός της

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο αδερφός της ανέφερε πως ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη: «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr