Συνελήφθη 21χρονος που βίαζε 40χρονη και κατέγραφε με τον κινητό του την πράξη του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 21χρονος που βίαζε 40χρονη και κατέγραφε με τον κινητό του την πράξη του

Με βάση την καταγγελία της 40χρονης, ο φερόμενος δράστης την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση του βίντεο του βιασμού της, αναγκάζοντάς την, κατ’ αυτόν τον τρόπο, να υποκύψει εκ νέου στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Στον Αυλώνα εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 21χρονος Πακιστανός, τον οποίο καταζητούσαν για τον βιασμό μιας 40χρονης Ινδής που υπέβαλε τη σχετική καταγγελία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο νεαρός φέρεται να εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι γνώριζε τον ανιψιό της γυναίκας και πήγε στο σπίτι της όπου την βίασε, απειλώντας την πως θα την σκοτώσει, ενώ δεν δίστασε να καταγράψει την πράξη του με το κινητό του τηλέφωνο!

Με βάση την καταγγελία της 40χρονης, ο φερόμενος δράστης την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση του βίντεο του βιασμού της, αναγκάζοντάς την, κατ’ αυτόν τον τρόπο, να υποκύψει εκ νέου στις σεξουαλικές του ορέξεις. Αηδιασμένη, η γυναίκα αποφάσισε τότε να προχωρήσει σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία.

Από τις φωτογραφίες που τής έδειξαν, η καταγγέλλουσα αναγνώρισε τον νεαρό, με αποτέλεσμα να βοηθήσει στην ταυτοποίησή του. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη, τελικά, από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με τη σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr