Συνελήφθη 38χρονος που κακοποιούσε σκυλάκια κρατώντας τα σε άθλιες συνθήκες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 38χρονος που κακοποιούσε σκυλάκια κρατώντας τα σε άθλιες συνθήκες

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το δήμο Ωραιοκάστρου και την αρμόδια εταιρεία για την περισυλλογή και μεταφορά αδέσποτων ζώων, εντοπίσθηκαν σε διαμέρισμα δύο σκυλιά
Στη σύλληψη ενός 38χρονου ημεδαπού προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση που αφορά σε παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το δήμο Ωραιοκάστρου και την αρμόδια εταιρεία για την περισυλλογή και μεταφορά αδέσποτων ζώων, εντοπίσθηκαν σε διαμέρισμα δύο σκυλιά, τα οποία διέμεναν σε ακατάλληλες συνθήκες και με σημάδια εγκατάλειψης. Τα ζώα παραδόθηκαν στην αρμόδια εταιρεία και μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο για περαιτέρω έλεγχο.

Συνελήφθη ο 38χρονος ιδιοκτήτης του ενός σκύλου, ενώ αναζητείται ο 31χρονος αδερφός του, ιδιοκτήτης του δεύτερου σκυλιού. Επιπλέον, σε βάρος του επιβλήθηκαν δύο διοικητικά πρόστιμα για τους κανόνες ευζωίας και την παράλειψη εμπρόθεσμης σήμανσης του ζώου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr