Συνελήφθη άνδρας που απήγαγε την σύντροφό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη άνδρας που απήγαγε την σύντροφό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του άνδρα για αρπαγή

Δίωξη σε βάρος ενός 33χρονου στη Λάρισα για αρπαγή άσκησε ο Εισαγγελέας, καθώς όταν η πρώην σύντροφός του του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος την απήγαγε.

Σύμφωνα με καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου ο 33χρονος έκλεισε με το αυτοκίνητό του τον δρόμο στο αυτοκίνητο της 41χρονης γυναίκας η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στην εργασία της.

Στη συνέχεια κατέβηκε από το όχημα και την ανάγκασε με τη χρήση βίας και παρά τη θέλησή της να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και την μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία κοντά σε χωρίο στο Δήμο Τεμπών όπου την κράτησε για αρκετές ώρες αφήνοντας την τελικά ελεύθερη και επιστρέφοντάς την στην Λάρισα.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα όταν εκείνος ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα έπειτα από καβγά που είχε με τον αδελφό της πρώην συντρόφου του, ενώ ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του δίωξη για αρπαγή.

Ο άνδρας παραμένει κρατούμενος προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία πως χρησιμοποίησε βία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν άρπαξε την πρώην σύντροφό του, αλλά πως εκείνη με τη θέλησή της τον ακολούθησε στο αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr