Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του 3χρονου στους αστυνομικούς – «Κάντε κάτι, πνίγεται»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του 3χρονου στους αστυνομικούς – «Κάντε κάτι, πνίγεται»

Θλίψη δίχως τέλος για τον μικρό Τζιοβάνι που πνίγηκε τρώγοντας σταφύλια στην Τήνο - Μέσα σε πανικό ο πατέρας του 3χρονου παιδιού ζητούσε από τους αστυνομικούς να σώσουν τον γιο του, λίγο πριν διαπιστωθεί ο θάνατός του

Δραματικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Τήνου το πρωί της Τρίτης, εκεί όπου έσπευσε ο πατέρας του 3χρονου αγοριού που πνίγηκε τρώγωντας σταφύλι .

Κρατώντας τον γιο του μελανιασμένο στα χέρια του και με τον ίδιο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο νεαρός πατέρας ζητούσε απελπισμένα βοήθεια από τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει και ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο πατέρας έκλαιγε και έλεγε συνεχώς «κάντε κάτι, βοηθήστε το παιδί μου… ο γιος μου πνίγεται».

Ένας από του αστυνομικούς που βρισκόταν σε υπηρεσία γνώριζε από πρώτες βοήθειες καθώς είχε παρακολουθήσει σεμινάρια και κατάφερε να βγάλει δύο ρώγες σταφυλιού που είχαν σταθεί στο λαιμό του παιδιού ενώ έτρωγε πρωινό στο σπίτι του, μπροστά στα μάτια της οικιακής βοηθού

Αμέσως οι αστυνομικοί μετά το έβαλαν το παιδί στο περιπολικό και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί έπειτα από μάχη μιας ώρας να επαναφέρουν, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στον Πειραιά παρουσία των γονιών ενώ αναμένονται και αποτελέσματα στοχευμένων εξετάσεων για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του αγοριού.

Η κηδεία του παιδιού έγινε το απόγευμα στην Ιερά Μονή Ταξίαρχων στη χώρα της Τήνου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr