Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη κοπέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη κοπέλα

Στην ταυτοποίηση του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε 21χρονη φοιτήτρια έχουν φτάσει οι Αρχές

Κοντά στη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μία 21χρονη φοιτήτρια στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι Έλληνας νεαρής σχετικά ηλικίας και πιθανότατα δεν έχει φύγει από την πόλη. Το περιστατικό σόκαρε τους δεκάδες περαστικούς που ήταν παρόντες και έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός χτύπησε την κοπέλα στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο μετά την παράσυρση, ξαναπάτησε τη νεαρή κοπέλα που κείτονταν στο οδόστρωμα.

Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών τον κυνήγησαν προκειμένου να τον σταματήσουν, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει. Ορισμένοι ωστόσο απομνημόνευσαν τον αριθμό.

Εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας μετέφεραν το όχημα το οποίο και ταυτοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στο συμβάν, προκειμένου να το ερευνήσουν και να το ελέγξουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από την παράσυρση η νεαρή κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα.

Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ χειρουργήθηκε και για τα ορθοπεδικά τραύματα.

Η ίδια ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί στο ThessToday.gr ότι το όνειρό της ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο και κατάφερε, μετά από μεγάλο πείσμα.

«Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης.

Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δε γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε. Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr