Τέμπη: Καταγγελία – σοκ για δεύτερο σταθμάρχη από τον Αλέξη Κούγια
Ειδησεις ευβοια

Τέμπη: Καταγγελία – σοκ για δεύτερο σταθμάρχη από τον Αλέξη Κούγια

Ο Αλεξης Κούγιας προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία για την τραγωδία των Τεμπών ισχυριζόμενος ότι υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης
Μία σοκαριστική καταγγελία για την υπόθεση των Τεμπών έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι στη συγκεκριμένη βάρδια υπήρχαν δύο σταθμάρχες, ωστόσο ένας από τους δύο έφυγε νωρίτερα.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την νομική υπεράσπιση των οικογενειών 8 θυμάτων και 2 τραυματιών, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους από την Καλαμπάκα.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Mega προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία, αναφέροντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει, σε εκείνη τη βάρδια βρίσκονταν δύο σταθμάρχες στη Λάρισα.

Μάλιστα, όπως είπε στο Mega, στο σημείο, όταν άλλαζαν τα κλειδιά θα έπρεπε να βρίσκεται και ο άλλος σταθμάρχης, ωστόσο είχε φύγει νωρίτερα για το σπίτι του. «Αυτός έφυγε 22:00 η ώρα για το σπίτι του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Σε ερώτηση για το αν αυτό που έκανε ο δεύτερος σταθμάρχης ήταν παράτυπο, αν βέβαια ισχύει, απάντησε: «Αυτό ακριβώς, και εγώ σήμερα το έμαθα, θέλω να σας πω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα βρεθεί και ο δεύτερος σταθμάρχης στη θέση του κατηγορούμενου, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Δεν θέλω να προβλέψω, καθώς σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «τώρα παραδίδονται πιστοποιητικά θανάτου», αυτό είναι σημαντικό καθώς χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί στην υπόθεση ως διάδικος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr