Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 29χρονου μηχανοδηγού στην Έδεσσα παρουσία του πατέρα του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 29χρονου μηχανοδηγού στην Έδεσσα παρουσία του πατέρα του

Ο πατέρας του αδικοχαμένου μηχανοδηγού είχε αιτηθεί την μεταφορά του στην Ελλάδα για να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του

Στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων στην Περαία της Έδεσσας τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου 29χρονου μηχανοδηγού της μοιραίας αμαξοστοιχίας Νίκου Ναλμπάντη που ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το τελευταίο αντίο στον 29χρονο είπαν συγγενείς και φίλοι δύο εβδομάδες μετά το τραγικό δυστύχημα, καθώς ο πατέρας του, ο οποίος κρατείτο στις φυλακές της Τουρκίας είχε αιτηθεί την μεταφορά του στην Ελλάδα, προκειμένου να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του.

Το αίτημα έγινε δεκτό και ο άνδρας εκδόθηκε στην Ελλάδα και παρέστη στην εξόδιο ακολουθία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η τραγική ειρωνεία είναι πως ο εργαζόμενος δεν είχε υπηρεσία στο Intercity 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023, αλλά βρισκόταν στα βαγόνια της ως επιβάτης.

Ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού παρέμεινε εντός αυτοκινήτου, έως ότου βγουν όλοι οι συγγενείς από την εκκλησία. Τότε, όπως προβλέπεται, οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τον οδήγησαν εντός του ναού, όπου κι ασπάστηκε το φέρετρο του παιδιού του.

Ο άνδρας φορούσε χειροπέδες, οι οποίες ήταν καλυμμένες με ένα μπουφάν. Δεν είπε ούτε μια λέξη κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το όχημα της αστυνομίας έως την πόρτα του ναού.

«Ξάδερφε κράτα καλά σε χρειάζονται στο σπίτι…Ο Νίκος ζει», του φώναζαν οι συγγενείς του. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή τον χειροκρότησαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr