Τέτα Καμπουρέλη για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέτα Καμπουρέλη για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου

Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Χαλάνδρι, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη.

Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Χαλάνδρι, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, η γνωστή αισθητικός μίλησε στο Mega μένοντας στο πλευρό του συζύγου της και επιμένοντας για την αθωότητά του.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη, προσθέτοντας: «Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με την αισθητικό, αστυνομικοί έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το σπίτι της όσο και το κατάστημά της, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση.

«Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχουν βρεθεί τίποτα στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία» συμπλήρωσε η σύζυγος του κατηγορούμενου.

Έρευνα παρουσία εισαγγελέα
Η ταυτοποίηση του DNA που βρέθηκε στο εσωτερικό θυρίδας που είχε διαρρηχθεί με το γενετικό υλικό του 58χρονου, ήταν το στοιχείο που οδήγησε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στην σύλληψή του.

Όταν ρωτήθηκε αν ζητήθηκε από τον σύζυγό της να δώσει δείγμα DNA, η κυρία Καμπουρέλη απάντησε ότι δέχθηκε να δώσει. «Φυσικά και έδωσε. Μα είναι αθώος ο άνθρωπός μου και πραγματικά, στηρίζουμε όλη η οικογένεια και μας στηρίζουν ευτυχώς και οι φίλοι και οι πελάτισσές μου. Ευτυχώς. Χρειάζομαι την στήριξη. Τώρα εγώ, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου. Είναι χάλια. Χάλια» συμπλήρωσε.

«Ήρθαν πρώτα στο μαγαζί, ναι, ναι, ναι, με εισαγγελέα ήρθανε. Με κόσμο φυσικά και δεν μου λέγανε και γιατί. Μετά ήρθαν στο σπίτι και μετά πήγα στην ΓΑΔΑ εγώ και έμαθα» πρόσθεσε η Τέτα Καμπουρέλη.

Ο 58χρονος ο οποίος κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έρχεται συνεχώς σε επαφή με τους συνηγόρους του, με τους οποίους προετοιμάζουν την απολογία του.

Όπως τόνισε η σύζυγος του κατηγορούμενου, τον έχει δει για μια μόνο φορά από τη σύλληψή του. «Μία φορά μόνο, μία φορά είχα πάει προχθές. Δεν με αφήνουν. Πιστεύω στην αθωότητά του και έχει την στήριξη της οικογένειάς του. Θα δείτε, θα αθωωθεί. Το πιστεύω πάρα πολύ. Θα περιμένουμε και την αυριανή μέρα και θα αποφασίσουν οι δικηγόροι πλέον» πρόσθεσε, ενώ διέψευσε ότι κάποια από τις γυναίκες που έπεσαν θύματα της ληστείας ήταν πελάτισσά της.

Αύριο το πρωί, ο 58χρονος, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλογίζονται.

Στο Mega μίλησε επίσης και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Βασίλης Σερεμέτης. Δείτε τις είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr