Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η πρώτη συνάντηση Λύτρα με την μητέρα των κοριτσιών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η πρώτη συνάντηση Λύτρα με την μητέρα των κοριτσιών

Ποιο είναι το ενδεχόμενο που αλλάζει τα δεδομένα

Από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα θίχθηκε και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα των παιδιών, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αντιδρά υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και είναι  αδύνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές.

Στην Πάτρα βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο γνωστός Αθηναίος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος συναντήθηκε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατόπιν μεσολάβησης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου ν’ αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας των τριών παιδιών που έχασαν την ζωή τους μέσα τρία χρόνια.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που αναμένονται στην πολύκροτη υπόθεση. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι θίχθηκε από τον κ. Λύτρα ακόμη, και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα. Η τελευταία, βέβαια, αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο κ. Λύτρας ανέφερε, ότι όφειλε ν’ αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας» – αν ισχύσει – και επεκτείνοντας την σκέψη του, είπε ότι «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της»!

Στη συνάντηση ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, έδειχνε να είναι «μακριά» από την συζήτηση και την υπεράσπισή του έχει ο Πατρινός δικηγόρος, Δημήτρης Καράμπελας.

Στο μεταξύ, ο μέχρι χθες, Πατρινός συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιάννης Κόττας, αποκάλυψε ότι η επιλογή Λύτρα οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ουσιαστικά είχε παραιτηθεί από την υπόθεση την περασμένη εβδομάδα, διότι ήταν κάθετη η διαφωνία του με την έκθεση της μητέρας στη δημοσιότητα, η οποία προκάλεσε – κατ’ αυτόν – αχρείαστες συγχύσεις και υποτιθέμενες αιτιάσεις, που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία των τριών θανάτων.

«Η δική μου νομική υποστήριξη έγινε με την πεποίθηση, ότι η Ρούλα δεν έχει προκαλέσει κακό στα κορίτσια της…», είπε χθες στην «Π» ο κ. Κόττας.

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr