Θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – «Την Κυριακή τελειώνουμε…»(vid)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – «Την Κυριακή τελειώνουμε…»(vid)

Το θρίλερ στην υπόθεση με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό να προαναγγέλλει αποκαλύψεις(;) στο φύλλο της εφημερίδας του «ΜΠΑΜ.

Σημειώνεται, πως ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν από πολύ κοντά την υπόθεση μέσω των ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Μπαμ» και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Πέτρος Κουσουλός, λοιπόν, έκανε ένα αινιγματικό tweet για την υπόθεση, χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί:

«Την Κυριακή τελειώνουμε! Και με τους μεν και με τους δε (οι οποίοι προσπαθούν να συγκαλύψουν για μα μην εκτεθούν φίλοι και γνωστοί)!».

Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με νέο tweet, γράφοντας τα εξής:

«Επί 20 ήμερες μας απειλούν, μας λοιδορούν, μας χλευάζουν, μας στοχοποιούν μέσω Δελτίων Τυπου. Τους απαντάμε: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!».

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος Κουσουλός έκανε νέες αποκαλύψεις στη σημερινή εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστηρίζοντας- μεταξύ άλλων- ότι στην αποσωλήνωση της Τζωρτζίνας συγγενικό της πρόσωπο είχε μια  ιδιαίτερη και περίεργη αγωνία.

Όπως είπε ο εκδότης της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», το συγκεκριμένο άτομο συμπεριφερόταν γενικά σα να νοσηλεύεται κάποιος άγνωστος ή μακρινός συγγενής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr