Θέμης Αδαμαντίδης: Υπέβαλε μήνυση κατά της γυναίκας που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Υπέβαλε μήνυση κατά της γυναίκας που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση εναντίον της Βαρβάρας Κίρκη, για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αυτοδικία και κλοπή

Ανυπόστατη χαρακτηρίζει τη μήνυση για ξυλοδαρμό που υποβλήθη σε βάρος Θέμη Αδαμαντίδη, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την υπόθεση του γνωστού καλλιτέχνη.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, αναφέρεται ότι η πρώην σύντροφός του Θέμη Αδαμαντίδη, με «σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου». Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο γνωστός τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση σε βάρος της.

«Αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, επισημαίνεται επίσης, ότι γίνονται όλες οι ενέργειες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος, καθώς απόψε έχει προγραμματισμένη συναυλία, για την οποία έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Κούγια αναφέρεται:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

»Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

»Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

»Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κ. Θέμη Αδαμαντίδη.

»Λόγω της απουσίας του κ. Κούγια, στο πλευρό του κ. Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κ. Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί.»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr