Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού στα Λαγκαδίκια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού στα Λαγκαδίκια

Συνεχίζονται τα προβλήματα από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος» στη Βόρεια Ελλάδα

Συνεχίζονται τα προβλήματα από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος» στη Βόρεια Ελλάδα, με τις Αρχές να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού λόγω εγκλωβισμού οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό του στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Λαγκαδικίων του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, ζουν ώρες αγωνίας, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού του ατόμου, που μαζί με το ΙΧ του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου σε ιρλανδική διάβαση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes, πρώτα είχαν παραβιαστεί οι ειδικοί κώνοι που είχαν τοποθετήσει οι άνθρωποι της Κοινότητας, προκειμένου να απαγορεύσουν τη διέλευση της.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο οδηγός είδε το όχημά του να σταματά στα αναχώματα του χειμάρρου, ενώ η βροχή συνεχίζεται και στο μετέβη όχημα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

«Είμαστε όλοι εδώ και προσπαθούμε με ψυχραιμία να βοηθήσουμε και να κάνουμε ό,τι χρειαστεί», ανέφερε στο GRTimes, o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαγκαδικιών, Γιάννης Πετρίδης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr