Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

Χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος του ως δικηγόρος Γρέβιας στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Θλίψη στο πανελλήνιο, προκαλεί η είδηση του θανάτου του γνωστού κι ιδιαιτέρως αγαπημένου ηθοποιού Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Τo γεγονός πως ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό καθώς ταυτίστηκε με ιδιαίτερα αβανταδόρικους και χαρακτηριστικούς ρόλους δευτεραγωνιστών που έγιναν ωστόσο κλασικοί στην ιδιωτική τηλεόραση, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του στο facebook:

“Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο.Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….”

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, 29 Νοεμβρίου 1956 και είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές.

Χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος του ως δικηγόρος Γρέβιας στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” αλλά και επίσης δικηγόρος Ηλία στη σειρά Άκρως οικογενειακών”.

Από το 1990 συνεργάστηκε με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό “Δύναμη Ζωής” της Ρένας Δούρου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr