Θρίλερ με εξαφάνιση πατέρα και γιου – Tαξίδευαν από Λαμία για Άρτα – Χάθηκε το στίγμα από τα κινητά τους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με εξαφάνιση πατέρα και γιου – Tαξίδευαν από Λαμία για Άρτα – Χάθηκε το στίγμα από τα κινητά τους

Ο πατέρας πήγε να παραλάβει τον γιο από το νοσοκομείο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους

Διαστάσεις ενός θρίλερ εν εξελίξει αποκτά τις τελευταίες ώρες η υπόθεση της εξαφάνισης ενός πατέρα και ενός γιου στη Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δυο άνδρες αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης 20/9/23 την ώρα που θα ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου.

Ο πατέρας πήγε να παραλάβει τον γιο από το νοσοκομείο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους

Ο ένας άνδρας είναι ένας 65χρονος που βρέθηκε στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Ο 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, βγήκε εκτός δρόμου στην 1,7 χ/θ Τυμφρηστού – Καρπενησίου, αλλά για καλή του τύχη, σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από το δρόμο. Δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων, ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής αλλά και σε όμορες περιοχές.

Το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα προσδιορίζει μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο, ωστόσο οι αρχές «χτενίζουν», όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα.

Από το απόγευμα της Πέμπτης 21/9/23 συνδρομή στις αστυνομικές υπηρεσίες παρέχουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα κλιμάκια κυρίως από Φωκίδα και Ναυπακτία, ενώ στις αγωνιώδεις αναζητήσεις συμμετέχει και η 7η ΕΜΑΚ με ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr