Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης μητέρας:  «Να προσέχεις το παιδί» έγραψε σε σημείωμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης μητέρας: «Να προσέχεις το παιδί» έγραψε σε σημείωμα

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης μητέρας που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο οι έρευνες συνεχίστηκαν στη Λίμνη των Κρεμαστών, ενώ έχει ήδη εντοπιστεί το αυτοκίνητό της στη δυτική Ευρυτανία, στη γέφυρα της Ταρτάνας, στο οποίο βρέθηκαν τόσο το κινητό της τηλέφωνο όσο και σημειώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, πρόκειται για ιδιόχειρες σημειώσεις 14-15 σελίδων, που είναι κομμένες από τετράδιο. Σε αυτές, μεταξύ άλλων, γράφει: “Να προσέχεις το παιδί”. Το μήνυμα αυτό προφανώς απευθύνεται στον σύζυγό της και αφορά τον γιο τους, ηλικίας 19 ετών.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι σημειώσεις φανερώνουν ότι η γυναίκα είχε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς έγραφε για περιστατικά που βίωνε.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις 19 Σεπτεμβρίου έγινε η καταγγελία για την ενδοοικογενειακή βία. Την ίδια ημέρα συνελήφθη ο σύζυγός της και η ίδια πήγε στο νοσοκομείο φορώντας κολάρο και ζητώντας ιατροδικαστική έκθεση.

Την επόμενη ημέρα επρόκειτο να γίνει η δίκη οπότε και υπήρξε ένταση μεταξύ του ζευγαριού. Η δίκη πήρε τακτική δικάσιμο, με τον περιορισμό όμως ο σύζυγος να μην πλησιάζει την 48χρονη.

Στις 22 Σεπτεμβρίου η γυναίκα εξαφανίστηκε και έκτοτε οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν για την τύχη της.

Οι διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ που βρέθηκαν και σήμερα στο σημείο “χτένισαν” την περιοχή με την βάρκα που διαθέτουν, ενώ δύο βάρκες έχει μισθώσει και η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας.

Στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες από την Ευρυτανία, μέλη του ορειβατικού συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος. Επίσης στην περιοχή βρίσκονται και αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr