Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα σε ελαιώνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα σε ελαιώνα

Πώς βρέθηκε στον ελαιώνα ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την υπόθεση του εντοπισμού μίας απανθρακωμένης σορού σε ελαιώνα στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο ύψος της Αρκίτσας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας αγρότης από την περιοχή μετέβη στο κτήμα που έχει κοντά στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας μετά από περίπου ένα μήνα που δεν έχει πάει και ήρθε αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό θέαμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα (σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα.

Στο σημείο βρέθηκε μια τραγιάσκα, που πιθανότατα ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια.

Στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα από τον αγρότη βρέθηκαν εκτός από την εγκληματολογική υπηρεσία και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και ιατροδικαστής, ο οποίος έκανε αυτοψία στον χώρο.

Η σορός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου σήμερα Δευτέρα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr