Θρίλερ στο Μενίδι: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στο Μενίδι: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο επί της Λεωφόρου Ιωνίας, στο Μενίδι Αττικής. Η σορός του άνδρα βρέθηκε εντός του οχήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο πριν τις 10 το βράδυ η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη συμβολή της οδού Ταξιαρχών και της Λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, κατά την κατάσβεση εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο απανθρακωμένο ένα άτομο.

Μάλιστα, τα εγκαύματα που έφερε ήταν τέτοια που ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του, ενώ όπως προέκυψε πρόκειται για έναν άνδρα.

Το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε από τη σύζυγο ενός 44χρονου, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου. Ο άνδρας εργάζεται σε βενζινάδικο και είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ είχε αγοράσει το αυτοκίνητο μόλις λίγους μήνες πριν.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να αναγνωριστεί η σορός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr