Θρήνος στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου: Έφυγε από τη ζωή τέως Πρόεδρος της Κοινότητας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου: Έφυγε από τη ζωή τέως Πρόεδρος της Κοινότητας

Πενθεί η κοινότητα Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου και ο κόσμος της τοπικής αυτοδιοίκησης

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου ο Στέλιος Γίδης, ένας άνθρωπος που το όνομά του ήταν στενά συνδεδεμένο με την κοινότητα του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Στέλιος Γίδης άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα Πάσχα, στα 95 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ήταν άριστος οικογενειάρχης και μεγάλος λάτρης του τόπου του, τον οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών από τη θέση του Δημάρχου, Αντιδημάρχου Ταμυνέων, του  Κοινοτάρχη Αγίου Ιωάννη και του Κοινοτικού Συμβούλου Αγίου Ιωάννη.

Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε ο πρώην Πρόεδρος του Αγίου Ιωάννη, Κώστας Καλκούνης, με την οποία αποχαιρετά τον Στέλιο Γίδη, που άφησε πίσω του σπουδαίο έργο και ένα λαμπρό παράδειγμα στους νεότερους.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον τόπο μας επί σειρά ετών ,’έφυγε’ για το αιώνιο ταξίδι.

Ο μπάρμπα Στέλιος ο Γίδης ,πρώην Κοινοτάρχης Αγίου Ιωάννη, πρώην κοινοτικός σύμβουλος Αγίου Ιωάννη, αλλά και πρώην Αντιδήμαρχος Ταμυνέων και για λίγο διάστημα το 2002 και Δήμαρχος, από σήμερα δεν είναι κοντά μας.

Από σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση είναι φτωχότερη.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στη 1 το μεσημέρι στον εκλιπόντα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην ενορία του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr