Την Τρίτη η απολογία του 39χρονου που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη η απολογία του 39χρονου που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 39χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης Ρουμάνας συντρόφου του στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 39χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου με σκυμμένο το κεφάλι και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, κάνοντας λόγο για δυστύχημα ενώ αμφότεροι «έπαιζαν» με το όπλο.

Κρήτη: Το χρονικό της νέας γυναικοκτονίας

Το αποτρόπαιο περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, όταν, μετά από καβγά μεταξύ τους, ο 39χρονος φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι την 29χρονη, δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Ο ίδιος στη συνέχεια επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ, με τους αστυνομικούς να ενημερώνονται παράλληλα και να προχωρούν στη σύλληψή του. Το θύμα εντοπίστηκε στο εσωτερικό του σπιτιού όπου διέμενε το ζευγάρι, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε επίσης στον χώρο. Την ίδια ώρα, μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος, ενώ αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr