Το evima.gr στο Mega: Αυτοκτονία ή δολοφονία; – Τι ερευνούν για τον θάνατο του διοικητή της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το evima.gr στο Mega: Αυτοκτονία ή δολοφονία; – Τι ερευνούν για τον θάνατο του διοικητή της αστυνομίας

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του ο διοικητής του Α. Τ. Ερέτριας. Τα αίτια του θανάτου του ερευνούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας που συγκεντρώνει προς ώρας τις περισσότερες πιθανότητες. Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, με ένα παιδάκι 2 μηνών, ενώ το αυτοκίνητο -μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός- ήταν σταθμευμένο κοντά στο Α. Τ. Ερέτριας. Τον άτυχο διοικητή εντόπισε, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του διοικητή του ΑΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος αστυνομικός είχε παντρευτεί πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι δύο μηνών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αξιωματικού οι οποίοι έφτασαν στην Ερέτρια αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση για το παιδί τους.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι παιδί μιλάμε! Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας. Είμαστε σοκαρισμένοι και στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια», είπαν στο evima.gr συνάδελφοι του αστυνομικού.

«Την Τετάρτη μιλούσα μαζί του για ένα θέμα του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαμε και ήταν άριστη. Ήταν αρκετά ευδιάθετος κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαμε» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ερέτριας, Κηρύκος Μπασινάς.

«Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας στο Νομό. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Μίλησα πρόσφατα μαζί του, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και τον άκουσα μια χαρά», είπε στο evima.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, Γιώργος Κουλιάκης.

Μετά τις πυρκαγιές στο έλεος της καταιγίδας η Β. Εύβοια

Έντονα καιρικά φαινόμενα το απόγευμα της Κυριακής το Πευκί Ευβοίας. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές ήρθε και το μπουρούνι στη Βόρεια Εύβοια το απόγευμα της Πέμπτης. Στην περιοχή Πευκί η καταιγίδα ήταν πάρα πολύ ισχυρή. Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλης διάρκειας για να φέρει πλημμύρες και νέες καταστροφές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr