Τρόμος στην Ερέτρια από τον θάνατο του διοικητή του Α. Τ. – Τι λένε στο evima.gr συνάδελφοι του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος στην Ερέτρια από τον θάνατο του διοικητή του Α. Τ. – Τι λένε στο evima.gr συνάδελφοι του

Ήταν νιόπαντρος με μωρό 2 μηνών - Τραγική φιγούρα οι γονείς του

Μεγάλο σοκ για τους αστυνομικούς που γνώριζαν τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά στο αστυνομικό Τμήμα.

Πρόκειται για έναν 30χρονο αξιωματικό, ο οποίος σύμφωνα με τους συναδέλφους του που μίλησαν στο evima.gr ήταν ένας άριστος επαγγελματίας που αγαπούσε πολύ τη δουλειά του.
«Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας στο Νομό. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Μίλησα πρόσφατα μαζί του, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και τον άκουσα μια χαρά», είπε στο evima.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, Γιώργος Κουλιάκης.

Ο 30χρονος Μ. Π. είχε παντρευτεί πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι δύο μηνών.

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι ότι ο αξιωματικός έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο θα εξάγει ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν πάντως ότι «μπορεί η αυτοκτονία να είναι η επικρατέστερη εκδοχή, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας». Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Τραγική φιγούρα οι γονείς του 30χρονου αξιωματικού οι οποίοι έφτασαν στην Ερέτρια αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση για το παιδί τους.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του – Τι λένε στο evima.gr

Στο evima.gr μίλησαν συνάδελφοι του Μ. Π. και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο συνάδελφος τους δεν βρίσκεται πια ανάμεσα τους.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι παιδί μιλάμε! Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας. Είμαστε σοκαρισμένοι και στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια», είπαν στο evima.gr

Από την πρώτη στιγμή του τραγικού αυτού συμβάντος στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κηρύκος Μπασινάς.

«Την Τετάρτη μιλούσα μαζί του για ένα θέμα του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαμε και ήταν άριστη. Ήταν αρκετά ευδιάθετος κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαμε» ανέφερε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Ερέτριας.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα θα εξετάσουν μεταξύ άλλων τις υποθέσεις που είχε χειριστεί τελευταία ο 30χρονος.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, όπως σημειώνουν αξιόπιστες αστυνομικές πηγές.

Ωστόσο δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr