Το κινητό της Αναστάζια «έπιασε» τον φονιά- Το βίντεο που έκαψε τον Μπαγκλαντεσιανό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κινητό της Αναστάζια «έπιασε» τον φονιά- Το βίντεο που έκαψε τον Μπαγκλαντεσιανό

Και για ανθρωποκτονία κατηγορείται πλέον ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές στην Κω καθώς κάμερα κατέγραψε την έξοδο από το σπίτι.

Επί δέκα ημέρες οι αστυνομικοί αναζητούσαν το στοιχείο εκείνο που θα αποκάλυπτε την «ταυτότητα» του δολοφόνου που σκότωσε την 27χρονη Αναστάσια στην Κω. Εξ αρχής θεωρούσαν ως βασικό ύποπτο τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο συναντήθηκε η άτυχη κοπέλα.

Κάμερα κατέγραψε την έξοδο από το σπίτι

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κατάφεραν να πάρουν στην κατοχή τους βίντεο που αποτυπώνει τις κινήσεις του 32χρονου, αλλά και της 27χρονης, τις κρίσιμες ώρες πριν και μετά τη δολοφονία της νεαρής Πολωνής, σύμφωνα με το Mega.

Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσιανός να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά –πάλι μόνος του- τα ξημερώματα.

Ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές τη σκότωσε όταν εκείνη αντιστάθηκε στο βιασμό της. Ο δράστης πιθανόν δεν ολοκλήρωσε τη σεξουαλική πράξη, αναφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς η άτυχη κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά. Στις 20:38 μία κάμερα «έπιασε» το δολοφόνο και την άτυχη κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι του, ενώ μια άλλη μετά τις 23:00, να φεύγουν από αυτό με τη μοτοσικλέτα. Ο χρόνος «σταματά»… 400 μέτρα από το σπίτι.

Ο δολοφόνος επέστρεφε αναστατωμένος στο σπίτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα όπου φέρεται να πήρε το σεντόνι και τις σακούλες για να καλύψει τη σορό και φεύγει ξανά. Η επιστροφή του στο σπίτι προσδιορίζεται χρονικά μετά τις… 05:30.

Τα στίγματα των κινητών και οι κάμερες… έδειξαν το δολοφόνο. Τα στοιχεία που προέκυψαν από κινητά και κάμερες μετέτρεψαν την κατηγορία της αρπαγής σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, πριν ακόμη βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, DNA και αποτυπωμάτων, από τις σακούλες, το σεντόνι και το σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

Ο 32χρονος διέγραψε στοιχεία από το κινητό του και από το κινητό της Αναστάζια – Πως το κινητό της αποκάλυψε τον δολοφόνο της

Το στίγμα από το κινητό του 32χρονου δείχνει ότι έκανε διάφορες κινήσεις στην ευρύτερη περιοχή για να κατευθυνθεί προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της Αναστάζια.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν το κινητό του θύματος διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε προλάβει να σβήσει σημαντικά δεδομένα, όπως προσωπικά στοιχεία και κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας της, πριν βγάλει την κάρτα SIM και το πετάξει σε ένα σπίτι στην περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία σε βάρος του 32χρονου είναι συντριπτικά, εκείνος δεν αλλάζει στάση και επιμένει ότι είναι αθώος, κάτι που υποστήριξε και στην απολογία του το μεσημέρι της Τέταρτης στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Μπαγκλαντεσιανός, γνωρίζοντας ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ερευνούσαν οι αστυνομικοί είναι το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, φέρεται να διέγραψε φωτογραφίες, κλήσεις και μηνύματα τόσο από το τηλέφωνο της Αναστάζια όσο και από το δικό του.

Οι συσκευές έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου οι αστυνομικές αρχές να ανακτήσουν τα δεδομένα αυτά.

«Μας κίνησαν την περιέργεια τα ξύλα σε συγκεκριμένο σημείο»

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.Η Θεοδώρα Παναγιωτίδη, κάτοικος περιοχή στην Κω και η γυναίκα που βρήκε τη σορό της 27χρονης, μίλησε στο LIVE NEWS για το πώς εντόπισαν το άψυχο σώμα.

«Μαζί με μία άλλη εθελόντρια της πυροσβεστικής είχαμε ξεκινήσει την έρευνα από το συγκεκριμένο σημείο και καθώς προχωρούσαμε προς τις Αλυκές, βλέπαμε κάποιες συστάδες μέσα στο χωράφι οπότε αρχίσαμε να τα ερευνούμε εξονυχιστικά. Φτάνοντας στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, κοιτάξαμε περιμετρικά και πίσω υπήρχε μία ντάνα, ένα ύψωμα από στάχυα και ξύλα.

Φεύγω εγώ να πάω προς τα κάτω και μένει η άλλη εθελόντρια, η οποία άρχισε να ψάχνει το συγκεκριμένο σημείο. Με μία πρώτη ματιά, δεν έβλεπες κάτι. Εμάς μας κίνησε την περιέργεια το ότι υπήρχαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο τα ξύλα. Με φώναξε η εθελόντρια και μου είπε πως η δυσοσμία είναι έντονη. Τότε πήγαμε και ξεκινήσαμε να αφαιρούμε τα ξύλα. Όσο περισσότερο βγάζαμε τα στάχυα, τόσο πιο έντονη ήταν η μυρωδιά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr