«Τον Μπάμπη τον παγίδευσαν» – Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τον Μπάμπη τον παγίδευσαν» – Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου

Στα δικαστήρια του Μεσολογγίου βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Απολογείται σήμερα, Δευτέρα, ο 50χρονος κρεοπώλης για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Στα δικαστήρια του Μεσολογγίου βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, όπου κρατείται από την περασμένη Πέμπτη, στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, όπου αναμένεται να απολογηθεί στις 11:00.

Το δικαστικό μέγαρο έχει αποκλειστεί περιμετρικά από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχει φόβος πως θα ξεσπάσουν επεισόδια.

«Σήμερα κορυφώνεται το δράμα με την απολογία του 50χρονου. Όλη η οικογένεια και η τοπική κοινωνία θέλουν να μάθουν για να γαληνέψει η ψυχή τους τι έχει γίνει με το παιδί, να υποδείξει ένα σημείο, ένα όνομα και να ακούσουμε κυρίως μία αλήθεια. Δε έχουμε ακούσει καμία αλήθεια, αυτό έχει εξοργίσει όλο τον κόσμο και θεωρώ ότι πρέπει να το κάνει, να πει κάτι παραπάνω», είπε στο MEGA ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου.

«Τον Μπάμπη τον παγίδευσαν»

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, με την έρευνα να έχει ενισχυθεί από ειδική ομάδα σκύλων, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Το μεσημέρι της Κυριακής σήμανε συναγερμός καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερευνούσε από το πρωί συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας, φέρεται να μύρισε κάτι. Ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει.

Όπως εξήγησε στο MEGΑ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλής, το σημείο αυτό δεν μπορεί να αξιολογηθεί μέχρι στιγμής, διότι η μορφολογία του, αλλά και οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν.

«Κατά την προσωπική μου άποψη θα επιμείνω πως ότι έγινε δεν μπορεί να έγινε μόνο από τον 50χρονο. Θέλω να πιστεύω ότι είτε γνωρίζουν κάποιοι είτε συμμετείχαν. Πιστεύω θα ανοίξουν στόματα. Εάν δεν ομολογήσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, φοβάμαι ότι δύσκολα θα βρεθεί ο Μπάμπης», είπε ο κος Τσούκαλης και συνέχισε:

«Τον Μπάμπη τον παγίδευσαν κι αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Όσον αφορά το κινητό, ενδεχομένως τα 17.000 ευρώ που του χρωστούσε ο 50χρονος να είναι πολύ μικρό σε αυτό που μπορεί να αποδειχτεί».

Τέλος, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής. τόνισε πως είναι σημαντικό να εντοπιστεί το κινητό και το όπλο του 31χρονου, καθώς τα αντικείμενα αυτά θα μπορούσαν να βρίσκονται πολύ κοντά στη σορό του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr