Τον έπιασαν «στα πράσα» να κλέβει σπίτι ηλικιωμένη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον έπιασαν «στα πράσα» να κλέβει σπίτι ηλικιωμένη

Ο διαρρήκτης συνελήφθη χάρη στην κλήση ενός γείτονα στην αστυνομία

Ένας άνδρας συνελήφθη επ΄αυτοφώρω την ώρα που λήστευε σπίτι ηλικιωμένης μετά από κλήση γείτονα στην άμεση δράση.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό σημειώθηκε στα Κάτω Ρεβένια Λαμίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ένας γείτονας είδε διαρρήκτη να μπαίνει σε σπίτι ηλικιωμένης, η οποία μένει μόνη της και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας οι οποίοι στον έλεγχο που έκαναν είδαν μισάνοιχτη την πόρτα εισόδου και ζήτησαν ενισχύσεις. Σε λίγο στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Τροχαίας για κάθε ενδεχόμενο.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης που κοιμόταν χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Οι αστυνομικοί την ξύπνησαν και τη ρώτησαν εάν είχε καταλάβει κάτι και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Οι αστυνομικοί όμως δεν επαναπαύθηκαν και συνεχίζοντας τον έλεγχο ξετρύπωσαν τον «ποντικό» ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από τον πάγκο της κουζίνας και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

«Τέλος καλό, όλα καλά…To θέμα όμως είναι τι θα γινόταν εάν η γιαγιά ξυπνούσε και έβλεπε πάνω από το κεφάλι της τον κλέφτη;», λέει ένας από τους γείτονες της ηλικιωμένης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr