Τον καταπλάκωσε δέντρο όταν βγήκε να κλείσει την πόρτα της αυλής του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον καταπλάκωσε δέντρο όταν βγήκε να κλείσει την πόρτα της αυλής του

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε την περιοχή με τον άνδρα να βγαίνει να κλείσει μια πόρτα και να βρίσκει φριχτό θάνατο καθώς τον καταπλάκωσε ένα πεύκο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 69χρονος το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 στην αυλή του σπιτιού του.

Πιο αναλυτικά, το απόγευμα του Σαββάτου την περιοχή των Σερρών έπληξε σφοδρή καταιγίδα, ενώ έπνεαν και πολύ δυνατοί άνεμοι, οι οποίοι μάλιστα προκάλεσαν πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές με δέντρα να ξεριζώνονται ολόκληρα τελάρα με φρούτα και λαχανικά να κυλούν στους δρόμους από τα δυνατά μποφόρ, ενώ υπήρξαν αναφορές και για διακοπές ρευματος και προβλήματα σε συνδέσεις του ίντερνετ.

Ο άτυχος άνδρας όταν ξεκίνησε να βρέχει βγήκε μέχρι την αυλή του σπιτιού του προκειμένου να κλείσει μία πόρτα, ωστόσο εκείνη τη στιγμή ένα πεύκο το οποίο ξεριζώθηκε από τους δυνατούς ανέμους τον καταπλάκωσε χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να χάνει τη ζωή του.

Στο σπίτι έτρεξαν οι συγγενείς του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά. Ο θάνατός του, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου μεταφέρθηκε αργότερα, ήταν ακαριαίος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr