Τραγικό περιστατικό στην Αιδηψό: Έδωσε σε γατάκι να φάει και το κλώτσησε στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό περιστατικό στην Αιδηψό: Έδωσε σε γατάκι να φάει και το κλώτσησε στη θάλασσα

Ένα ανεκδιήγητο περιστατικό συνέβη στην Αιδηψό και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου με ποικίλες αντιδράσεις. 

Ένα ανεκδιήγητο περιστατικό συνέβη στην Αιδηψό και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου με ποικίλες αντιδράσεις.

Η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά μία παρέα σε γνωστή ταβέρνα της Αιδηψού να προσελκύει ένα γατάκι με φαγητό και στη συνέχεια ένα από τα άτομα της παρεάς, χωρίς καμία ενσυναίσθηση να κλωτσάει το ζώο στη θάλασσα.

Το εξοργιστικό είναι ότι το βίντεο ανέβασε ο ίδιος ο δράστης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κοκορευόμενος για το «κατόρθωμα» του, ενώ η παρέα αυτή δεν έμεινε σε αυτό, αφού προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε άλλη γάτα.

Η δημοσιογράφος ωστόσο έχει ήδη δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, δημοσιεύοντας και εκείνη το περιστατικό στον δικό της λογαριασμό, ενώ έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Ο τύπος στο βίντεο που βλέπετε πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ψαροταβέρνα στην Αιδηψό που τη λένε «Στέλλα».

Στην παρέα υπάρχουν τουλάχιστον τρία άτομα, δύο ανδρες και μία γυναίκα που κατά τύχη περπατάνε στα δυο τους πόδια. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο αθώες γατούλες που περίμεναν κι αυτές να φάνε λίγο.

Ο τύπος λοιπόν αντί να ταΐσει ή έστω να αποφύγει ή ακόμη και να διώξει τις γατούλες -αν πούμε ότι τόσο τον ενοχλούσαν τα ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα- τις δελεάζει με ψάρι και καταφέρνει τουλάχιστον τη μία από τις δύο να την κλωτσήσει και την ρίξει στην θάλασσα! Για την πλάκα του! Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στην θάλασσα.

Η παρέα του ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και στην άλλη γατούλα. Να δούμε τώρα πώς θα είναι για την πλάκα του να έρθει αντιμέτωπος με τον νέο νόμο που ο βασανισμός και η φόνευση ζώου τιμωρούνται με πρόστιμο έως 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Να δούμε αυτός και η παρέα του πώς θα χασκογελάνε και θα βγάζουν story… Ενημέρωσα ήδη την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο τηλεφωνικά όσο μέσω email».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr