Τραγωδία: Κατέληξε 16χρονος που μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» με σοβαρά τραύματα μετά από τροχαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Κατέληξε 16χρονος που μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» με σοβαρά τραύματα μετά από τροχαίο

Θρήνος στη Σύρο, για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 16χρονος Γιάννης, που ζούσε με την οικογένεια του στη Σύρο και είχε καταγωγή από την Κρήτη, οδηγούσε ένα μικρό δίκυκλο (παπάκι), την περασμένη Κυριακή (11/6), όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με διερχόμενο τζιπ.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τη Σύρου και από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τον 16χρονο, ο οποίος υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Θρήνος για την απώλεια του 16χρονου στη Σύρο

Συντετριμμένη η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Σύρου, κ. Ειρήνη Φουντουλάκη, μίλησε στο Cretalive.gr, για το χτύπημα της μοίρας που δέχθηκε η οικογένεια του 16χρονου: «Τι μπορεί να πει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους; Σε αυτούς τους γονείς που έχασαν το αγγελούδι τους; Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Κουράγιο και δύναμη, τίποτε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ο ανήλικος ήταν ο μεγαλύτερος γιος της τετραμελούς οικογένειας, ενώ ο χαροκαμένος πατέρας είναι αστυνομικός.

Σε ανάρτησή της στο fb, η Διοίκηση του Συλλόγου αποχαιρετά τον μικρό Γιαννάκη:

«ΑΦΤΙΑΧΤΟ ΚΙ ΑΣΤΟΛΙΣΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΔΕ ΣΕ ΔΙΝΩ . ΣΤΑΣΟΥ ΜΕ Τ’ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΩ….. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙΣ ΑΧΑΙΔΕΥΙΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΤΑΞΕΙ. ΣΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΚΥΤΤΑΞΕ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΡΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ. ΓΛΥΣΤΙΣΤΡΗΣΕ ΣΙΓΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ …. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Τ ΑΡΑΧΝΟ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕ ΜΑΣ. ΓΙΝΕ ΑΕΡΟΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΦΙΛΗΣΕ ΜΑΣ».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr