Τραγωδία: Πέθανε ο άνδρας που πυροβολήθηκε σε κατάστημα επειδή ζήτησε σε ηλικιωμένο να φορέσει μάσκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Πέθανε ο άνδρας που πυροβολήθηκε σε κατάστημα επειδή ζήτησε σε ηλικιωμένο να φορέσει μάσκα

Πέθανε ο άνδρας που πυροβολήθηκε σε κατάστημα

Πέθανε ο 39χρονος που πυροβολήθηκε μέσα σε κατάστημα στο κέντρο της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης είναι ένας άνδρας 72ετών, ο οποίος και συνελήφθη.

Αιτία του τραγικού γεγονότος είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο ανδρες. Ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε με όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.

Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και κατέληξε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Επίθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία. Ένα αδιανόητο ΣΟΚ στην τοπική κοινωνία. Ένας 39χρονος νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του best-tv.gr ένας άνδρας 72 ετών -πρώην λαχειοπώλης- μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Τριφυλιακή πρωτεύουσα και κρατώντας ένα όπλο στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του πυροβολώντας τον.

Φαίνεται ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο με τον 72χρονο να επιστρέφει στο κατάστημα μετά από αυτό και φέροντας όπλο να βάλει θανάσιμα κατά του ιδιοκτήτη.

Στον χώρο έχουν σπεύσει οι δυνάμεις της αστυνομίας, με τον δράστη αρχικά να διαφεύγει από το σημείο και λίγη ώρα αργότερα να παραδίδεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Το θύμα που έφερε σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα από τον έναν πυροβολισμό μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκεί όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr