Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός μέσα σε μπαρ – Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός μέσα σε μπαρ – Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό με θύμα αστυνομικό, εκτυλίχθηκε αυτή τη φορά σε μπαρ της Θεσσαλονίκης. Νεκρός ένας 32χρονος αστυνομικός μέσα σε μπαρ μετά από συμπλοκή με έναν Νορβηγό.

Επίθεση στον φίλο του φαίνεται πως ήθελε να σταματήσει ο 32χρονος αστυνομικός, που έπεσε νεκρός μετά από επίθεση 44χρονου με μαχαίρι, σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Στο μπαρ, που βρίσκεται δίπλα από τα ΜΑΤ στην οδό Κατσιμίδη, ο 32χρονος αστυνομικός καθόταν για ποτό με 30χρονο φίλο του.

Ο 44χρονος τραυμάτισε τον φίλο του και ο αστυνομικός παρενέβη

Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 44χρονος Νορβηγός τραυμάτισε στο πόδι τον φίλο του αστυνομικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Ζαφειρίου για το OPEN. Εκεί, επενέβη ο 32χρονος και προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Τότε, ο 44χρονος τον χτύπησε με το μαχαίρι στον λαιμό και ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο μπαρ, στις 4:30 τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί δίπλα άκουσαν τη φασαρία, μετέβησαν στο σημείο, είδαν τον νεκρό συνάδελφό τους και βοήθησαν τον 30χρονο που είχε τραυματιστεί. Στο σημείο μετά μετέβη και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr