Trannos: Νέα σύλληψη του τράπερ – Κατηγορείται ξανά για παράνομη οπλοκατοχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Trannos: Νέα σύλληψη του τράπερ – Κατηγορείται ξανά για παράνομη οπλοκατοχή

Μέσα σε λίγους μήνες ξαναβρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο γνωστός τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή

Νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως θα έχει ο γνωστός τράπερ Trannos, καθώς μέσα σε λίγους μήνες συνελήφθη για δεύτερη φορά, για ακόμη μία φορά λόγω παράνομης κατοχής όπλου.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ, κατά τη διάρκεια ελέγχου από τις Αρχές, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι Glock, χωρίς τη νόμιμη άδεια.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Πώς έγινε η σύλληψη

Γύρω στις 4:15 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ιάκχου και Περσεφόνης πέριξ της Ομόνοιας, σε τυχαίο έλεγχο των Αρχών στο όχημα του τράπερ εντοπίστηκε όπλο, για το οποίο όμως δεν υπήρχε η απαραίτητη νόμιμη άδεια.

Στο όχημα επέβαιναν άλλα τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν, όπως και ο Trannos, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 31χρονο Έλληνα και δύο Αλβανούς 32 και 37 ετών αντίστοιχα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός τράπερ είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο πριν από μόλις έξι μήνες, στις 31 Μαΐου 2022, στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στο Μπουρνάζι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr