Τροχαίο στην εθνική προς Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα – Τρεις νεκροί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην εθνική προς Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα – Τρεις νεκροί

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 521ο χιλιόμετρο στην ΠΑΘΕ - Στο λεωφορείο επέβαιναν 78 άτομα και ακόμη έξι ήταν οι επιβάτες στα δύο αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνων. Οι αρχές απεγκλώβισαν τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο που συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Το λεωφορείο είχε 78 επιβαίνοντες, το ένα ΙΧ 4 και το άλλο επίσης 4. Το λεωφορείο και το ένα αυτοκίνητο έπεσαν σε χαντάκι που δεν υπήρχε νερό.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη η αστυνομία και η πυροσβεστική που επιχείρησε με 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός,δήλωσε στο Mega ότι το συμβάν είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Χωρίς τις αισθήσεις τους #απεγκλωβίστηκαν δυο επιβάτες ΕΙΧ οχήματος, ύστερα από σύγκρουση με έτερα οχήματα, συνεπεία τροχαίου στο 522ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Ευζώνων, στο δήμο Παιονίας #Κιλκίς.
Επιχείρησαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.

https://x.com/pyrosvestiki/status/1700748086148993035?s=46&t=lzqorWCqkWx8nIk-ZRDZOg

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr