Τρόμος- Εύβοια: Μπουκάρουν σε εν κινήσει ΙΧ στους ερημικούς δρόμους- Πώς να προφυλαχτείτε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος- Εύβοια: Μπουκάρουν σε εν κινήσει ΙΧ στους ερημικούς δρόμους- Πώς να προφυλαχτείτε

Σύμφωνα με αναφορές πρόκειται για δύο άτομα που δεν διστάζουν "να χτυπήσουν" ακόμη και πρωινές ή μεσημεριανές ώρες σε ερημικούς δρόμους στον Άγιο Νικόλαο Ευβοίας

Τρόμο στην Εύβοια προκαλούν τα κρούσματα σπείρας που στήνει καρτέρι και προσπαθεί να εισέλθει εντός διερχομένων αυτοκινήτων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι).

Σύμφωνα με αναφορές πρόκειται για δύο άτομα που δεν διστάζουν “να χτυπήσουν” ακόμη και πρωινές ή μεσημεριανές ώρες.

Όπως περιγράφει πολίτης- θύμα ανάλογου περιστατικού, το μεσημέρι της Τετάρτης στη διασταύρωση Αγ. Αλεξάνδρου και Πάττα,  σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  χρειάζεται πρόκειται για αλλοδαπά άτομα τα οποία στήνουν καρτέρι σε διασταυρώσεις και μόλις αντιληφθούν πως το όχημα ελαττώνει την ταχύτητα του, ο ένας κόβει το δρόμο και ο άλλος επιχειρεί να μπει από την πόρτα του συνοδηγού ή από την πίσω πόρτα.

«Την γλίτωσα βέβαια γιατί επιτάχυνα αμέσως μόλις έστριψα στην Πάττα, αλλά με κυνήγησε μέχρι που βγήκα σε σημείο που υπήρχε ανοικτό οπτικό πεδίο, οπότε άφησε την προσπάθεια και γύρισε πίσω, πιθανώς περιμένοντας το επόμενο θύμα» σημειώνει μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Με βάση τα παραπάνω οι πολίτες καλό είναι να δείχνουν μεγάλη προσοχή σε αραιοκατοικημένες περιοχές του Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr