Βασίλης Ευθυμίου στο evima.gr: «Αισιόδοξο μήνυμα άφησε η πασχαλινή περίοδος για την εστίαση»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Ευθυμίου στο evima.gr: «Αισιόδοξο μήνυμα άφησε η πασχαλινή περίοδος για την εστίαση»

Δήλωση του προέδρου του σωματείου εστίασης Ξένιος Ζευς για την κίνηση στην εστίαση την περιόδο του Πάσχα αλλά και την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται

Θετικά ήταν τα μηνύματα του Πάσχα για τους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης στην Εύβοια.

Τα μαγαζιά δούλεψαν αρκετά καλά, αφού είχαν πολύ κόσμο και η κίνηση ήταν συνεχής σε όλες τις περιοχές του νησιού.

Σε δηλώσεις του στο evima.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Ξένιος Ζευς Βασίλης Ευθυμίου αποτυπώνει την αισιοδοξία που κυριαρχεί στον κλάδο για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεουν οι επαγγελματίες από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση αλλά και το αισιόδοξο μήνυμα του Πάσχα για όλο τον νομό.

«Οι μέρες του Πάσχα έφεραν ένα αισιόδοξο μήνυμα στον κλάδο της εστιασης σε επίπεδο νομού αφού όλο το νησί κινήθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα και σε αυτό συνέβαλε και η επιλογή των Αθηναίων να κάνουν Πάσχα στο νησί μας.

Μετά και την άρση τον μέτρων η κίνηση στα καταστήματα μας παρουσιάζει μια μικρη αύξηση, σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θυμίζει προ πανδημίας επίπεδα.

Ελπίζουμε, όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή σεζόν και με την χαλάρωση των μέτρων να πιάσουμε τους τζίρους του παρελθόντος. Δυστυχώς ο κλάδος έχει υποστεί τεράστια ζημιά και συνεχίζει να πλήττεται με την ενεργειακή κρίση και την συνεχόμενη αύξηση των πρώτων υλών, που ευελπιστούμε με την συνδρομή της πολιτείας να περιοριστεί, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι ο κόσμος να βγει να διασκεδάσει επιστρέφοντας στην κανονικότητα. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και καλό καλοκαίρι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ευθυμίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr