«Βεντέτα» στην Εύβοια: Γιατί πήγε να σφάξει τον συχωριανό του – Αγνοείται το όπλο της επίθεσης
Ειδησεις ευβοια

«Βεντέτα» στην Εύβοια: Γιατί πήγε να σφάξει τον συχωριανό του – Αγνοείται το όπλο της επίθεσης

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης με μπαλτά που σόκαρε την Βόρεια Εύβοια

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για το παρολίγον φονικό που σημειώθηκε χθες στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία.

Από καθαρή τύχη γλίτωσε τη ζωή του 35χρονος από την περιοχή, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν συγχωριανό του ο οποίος όρμησε κατά πάνω του κραδαίνοντας ένα μπαλτά και τον χτύπησε με αυτό τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς όχι καίρια.

Αργά το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του ΑΤ Ιστιαίας, σε έλεγχο που διενέργησαν στον 35χρονο, ο οποίος σημειώνεται πως κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές, εντόπισαν να έχει στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών καθώς και ένα στιλέτο.

Ο άνδρας συνελήφθη για ναρκωτικά και οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ιστιαίας.

Λίγο μετά τις 12.00 τα ξημερώματα ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Αφού έκλεψε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την περιοχή πήγε στο χωριό Ασμήνιο, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ιστιαία και συναντήθηκε με τον 58χρονο στο σπίτι του.

Οι δύο άνδρες μετά από σοβαρό διαπληκτισμό πιάστηκαν στα χέρια και ο 58χρονος χτύπησε με τον μπαλτά τον 35χρονο στο κεφάλι και στο πόδι.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε τραυματίας, μέσα σε λίμνη αίματος, από τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του 58χρονου και δήλωσε στις αρχές πως δέχθηκε επίθεση από αυτόν.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 58χρονο ενώ το θύμα οδηγήθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και έπειτα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 58χρονου, αναζητώντας το αντικείμενο της επίθεσης το οποίο και δεν έχει εντοπιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως κατά την διάρκεια της έρευνας οι αρχές εντόπισαν ένα αρχαίο κειμήλιο το οποίο προφανώς και είχε παράνομα στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr